Informatie over onze gezondheid en planning reis 2019

In de Nieuwsbrief van April 2018 hebben wij u geïnformeerd over de gezondheidstoestand van Kees. Inmiddels is – na 10 maanden onderzoek –  bekend geworden dat hij een aangeboren verkeerde hartklep heeft die nu lek is, waardoor zijn hart maar maximaal 80% energie kan leveren. Het operatief vervangen van deze aortahartklep is (nog) niet mogelijk, dus zal hij zijn levensstijl moeten aanpassen aan de mogelijkheden. Tot overmaat van ramp kreeg Johanna begin juli een hartinfarct en heeft ze 2 stents gekregen in haar kransslagader. Dat is allemaal wel goed gegaan, maar ze heeft er wel een bicheminische hartslag aan overgehouden. Erg vervelend, maar met diverse medicijnen redelijk onder controle te houden.

Al met al redenen waardoor we afgelopen oktober ons jaarlijks bezoek aan Prespa niet door konden laten gaan. Wat hadden al wel van het ziekenhuis een lijst gekregen waar de medicijnen op staan die ze dringend nodig hebben, maar het lukte ons dus fysiek niet om de reis naar Macedonië te maken.

 

Gezien de huidige stand van onze gezondheid willen we toch proberen om eind april 2019 de uitgestelde reis te gaan maken en alsnog de noodzakelijke medicijnen te gaan afleveren.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.